Onze klanten beoordelen ons met een

4.1

Airco

✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk
✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk

Met een airconditioner geniet u te allen tijde van een comfortabel binnenklimaat. Gedurende de zomermaanden kan de temperatuur vaak ongemakkelijk hoog oplopen in uw leefruimte, slaapkamer of werkkamer. Een airco biedt dan snelle verlichting door voor aangename koelte te zorgen. Tijdens het voor- en najaar, wanneer het net iets te fris kan zijn, heeft een airconditioning ook de mogelijkheid om efficiënte verwarming te bieden zonder de noodzaak van het inschakelen van de cv-ketel. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op gasverbruik en kosten.

Wilt u meer info: vraag welk type airco het best bij jou past, bij een huisbezoek of een kijkje in onze showroom.

Mitsubishi airco

Mitsubishi is een stabiele speler op het gebied van airco’s in het middensegment. Bekend om hun uitstekende reputatie op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid, werken wij met trots samen met dit betrouwbare merk. Mitsubishi airco-apparatuur is fluisterstil binnenshuis evenals buitenshuis. Daarnaast worden Mitsubishi airco’s geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Dit houdt in dat deze airco’s krachtige koelkracht bieden met een lange levensduur.

Kenmerken van een Mitsubishi airco

LG airco

LG ligt doorgaans lager in prijs dan Mitsubishi. LG airco-systemen zijn doorgaans vaak geleverd met een WIFI-module, waardoor het bedienen van je airco een fluitje van een cent wordt, ook als je niet thuis bent. Met hun stille airco’s en sterke koelkracht valt LG niet weg te denken uit de airconditioning markt. LG legt ook zeker de nadruk op langdurig gebruik, ook zij leveren airco systemen met 5 jaar fabrieksgarantie.

Kenmerken van een LG airco