AIRCONDITIONING KOPEN?

Aanschafkosten blijvend omlaag

De aanschafkosten van airco’s zijn al lang niet meer zo hoog als enkele jaren terug. Je hebt al kwalitatief goede airco’s voor binnen en buiten voor slechts een paar honderd euro. De voordelen van een airconditioning zijn er zoveel dat het systeem zijn geld waard is. Wanneer je een airconditioning goed onderhoudt kun je hier jarenlang plezier van hebben.

LG split unit airco

UVnano, steriliseert de ventilator tot 99,99%.
Ultraviolette C-straling (UVC) beschadigt het DNA van micro-organismen, virussen en bacteriën en voorkomt zo hun voortplanting.
Plasmaster Ionizer +.
Elimineert meer dan 99,9% van de bacteriën en virussen door ionen af te geven die deze organismen inactiveren.
Zelfreinigend. Voorkomt bacteriën en schimmels om onaangename geurtjes te voorkomen.
Voorfilter. Vangt alle soorten deeltjes op.

Mitsubishi split unit airco

Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels. 
Met deze Mitsubishi Electric MSZ-HR single-split wandmodel airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

AUX split unit airco

AUX airconditioning is een merk die niet alleen zorgt voor koeling tijdens warme dagen maar ook voor heerlijke warmte in de koude winterdagen, tevens kunt uer mee filteren en eventueel alleen ontvochtigen vooreen juiste vochtigheid waardoor een aangenaambinnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in eenbenauwde gevoel komt. De wandmodellen van AUXairconditioners zijn standaard voorzien van eenwarmtepomp, hiermee kunt u in de koude dagenvoordelig verwarmen met een AUX airconditioner.