Onze klanten beoordelen ons met een

4.1

✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk
✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk

Alle actualiteit over verduurzaming

Aardgasvrij. Zo simpel kan het zijn!
De nieuwste generatie verwarmingsystemen waarbij waterstof wordt opgewerkt door middel van elektrolyse.
Solis Home/PRO wordt SolisCloud
Solis stopt op 30 april 2023 de bestaande Solis Home/PRO oplossing. Vanaf dit tijdstip staat de SolisCloud gereed als nieuwe monitoringsplatform.
Mogelijke afbouw salderingsregeling: Tweede Kamer wil wetsvoorstel op deze punten aanpassen
De leden van de Tweede Kamer hebben in de eerste termijn van het debat over de mogelijke afbouw van de salderingsregeling een groot aantal amendementen ingediend. De redactie zet de gewenste wijzigingen op een rij.
Minister Jetten: ‘Eerst salderen, daarna prijsplafond’
Om verduurzamende zo aantrekkelijk mogelijk te houden heeft Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, besloten dat het prijsplafond gaat gelden nadat er gesaldeerd is. Zo antwoord de minister op vragen vanuit de vaste Tweede Kamercommissie voor Economische Zaken en Klimaat. Hiermee gaat het nettoverbruik van zonnepaneeleigenaren gelden.
Akkoord EU-ministers: zonnepanelen eind 2029 verplicht voor nieuwe woningen
De Europese energieministers hebben in de Raad van de Europese Unie een akkoord bereikt over de herziening van de EPBD-richtlijn en daarmee de verplichte installatie van zonnepanelen op nieuwbouwwoningen.
Koning Willem-Alexander in Troonrede: prijsplafond energie lost niet alle problemen op
Het kabinet komt met een fors maatregelenpakket van ruim 18 miljard euro, vooral ten behoeve van de lage en middeninkomens. Dat heeft koning Willem-Alexander op Prinsjesdag bekendgemaakt tijdens de Troonrede.