Zonnepanelen

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering in je huis én het milieu. Bovendien bespaar je direct op je energiekosten. Word jij ook een zonnestroomproducent? Samen dragen we bij aan de energietransitie!

(Hybride) Warmtepompen

Verwarm uw uw huis duurzaam met minder of zonder aardgas. Dit is mogenlijk met een (hybride)warmtepomp. Bespaar ongeveer 60% op uw aardgasverbruik voor verwarmen en maak uw huis gasloos.

Airconditioning

Het principe van een airco of airconditioner is niet ingewikkeld. Het bestaat uit een proces van invoer en afvoer. De airconditioning zuigt warme lucht aan en brengt deze in het apparaat. Hierin wordt vloeistof verdampt. De warme lucht wordt middels een afvoerslang afgevoerd en de koudere lucht wordt de kamer ingeblazen om het binnen lekker koel te maken.

Vloerverwarming & Vloeren

Verwarmingsfolie is de ideale elektrische vloerverwarming voor PVC vloeren. Voor zowel klik pvc als plak pvc hebben wij een oplossing in huis.

Laadpalen

In het hedendaagse straatbeeld zijn steeds meer laadpalen te zien. Elektrisch rijden is immers ook de toekomst van de persoonlijke mobiliteit. Staat het kopen van een laadpunt bij jou op de planning maar zie je misschien door de bomen het bos niet meer? (Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten laadpalen verkrijgbaar tegenwoordig). Wij bieden altijd graag advies. Bel ons of klik hier voor het online contactformulier.