Zonnepanelen

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering in je huis én het milieu. Bovendien bespaar je direct op je energiekosten. Word jij ook een zonnestroomproducent? Samen dragen we bij aan de energietransitie!

(Hybride) Warmtepompen

Je huis duurzaam verwarmen met minder of geen aardgas: dat kan met een (hybride) warmtepomp. Hierdoor kun je ongeveer 60 procent minder aardgas verbruiken voor de verwarming van je huis of zelfs gasloos.

Airconditioning

Het principe van een airco of airconditioner is niet ingewikkeld. Het bestaat uit een proces van invoer en afvoer. De airconditioning zuigt warme lucht aan en brengt deze in het apparaat. Hierin wordt vloeistof verdampt. De warme lucht wordt middels een afvoerslang afgevoerd en de koudere lucht wordt de kamer ingeblazen om het binnen lekker koel te maken.

Vloerverwarming & Vloeren

Verwarmingsfolie is de ideale elektrische vloerverwarming voor PVC vloeren. Voor zowel klik pvc als plak pvc hebben wij een oplossing in huis.

Laadpalen

In het hedendaagse straatbeeld zijn steeds meer laadpalen te zien. Elektrisch rijden is immers ook de toekomst van de persoonlijke mobiliteit. Staat het kopen van een laadpunt bij jou op de planning maar zie je misschien door de bomen het bos niet meer? (Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten laadpalen verkrijgbaar tegenwoordig.)  Uiteraard kun je ons altijd bellen voor advies, of vul het online contactformulier in.