Onze klanten beoordelen ons met een

4.1

✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk
✓ Advies op maat ✓ Ruime showroom ✓ 10 jaar garantie ✓ Klantvriendelijk

Onze passie voor een groenere toekomst

Duurzame energie, daar zijn wij koning in. Door vernieuwende technieken te gebruiken verduurzamen wij jouw woning met de middelen die wij op maat voor u selecteren. Onze grootste kracht is het leveren van een helder, persoonlijk en betrokken advies. Wij verzekeren vakkundig en snelle installatie.

Wat doet Koning Duurzaam?

Bij Koning Duurzaam zijn we gepassioneerd over het bevorderen van duurzame energie en het creëren van een groenere toekomst voor iedereen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonnepanelen, en we streven ernaar om duurzame energieoplossingen toegankelijk te maken voor zowel particulieren als bedrijven.

Een passend advies voor het verduurzamen van jouw woning is onze grootste kracht. Wij investeren daarom veel tijd en energie in ons team zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Hiermee streven wij naar een prettig klantcontact en laten wij u achter met een duurzamere woning en een goed gevoel.

Onze werkwijze

1

Bespreking & analyse

Bij de bespreking van jouw project nemen we de ontwerpplannen als uitgangspunt. Bij renovatie- of installatiewerkzaamheden in bestaande gebouwen vindt er tevens een plaatsbezoek plaats. Op deze manier kunnen wij een duidelijk en passend advies geven.

2

Voorstel op maat

Wij stellen een passend voorstel op voor de verduurzaming van jouw woning, inclusief een prijsofferte. Het is bij ons niet nodig een voorschot te betalen. De factuur wordt pas na plaatsing verstuurd.

3

Heldere afspraken

We maken heldere afspraken over de uitvoeringstermijn van de installatie. U kunt op onze installateurs rekenen voor een stipte en volledig gebruiksklare oplevering. Nadat de offerte is goedgekeurd, wordt u ingepland.

4

Installatie

De volledige installatie gebeurt door onze eigen gecertificeerde vakmensen. Voor elke discipline hebben wij vakmensen in huis, waardoor we in staat zijn om aan al je wensen te voldoen. Jouw glimlach is ons streven. 

"Kwaliteit is de sleutel tot succes. Daarom zetten we elke dag opnieuw in op excellentie."

Mitchell - eigenaar

Onze samenwerking met taylor

Samen met taylor bieden wij dakeigenaren de volgende generatie zonnetechnologie; meer stroom uit hun dak halen en tegelijkertijd realtime-inzicht bieden in hun zonnesysteem. Samen met taylor bieden wij dakeigenaren de volgende generatie zonnetechnologie; meer stroom uit hun dak halen en tegelijkertijd realtime-inzicht bieden in hun zonnesysteem.

Samen met taylor bieden wij dakeigenaren de volgende generatie zonnetechnologie; meer stroom uit hun dak halen en tegelijkertijd realtime-inzicht bieden in hun zonnesysteem.