WARMTEPOMP KOPEN?

Met een warmtepomp ga je stroom in plaats van gas gebruiken. Dit kan ervoor zorgen dat u hierdoor jaarlijks erg veel energiekosten gaat besparen.
Benieuwd naar uw kostenbesparing? Neem dan direct contact met ons op!
Een warmtepomp is een elektrisch apparaat waarmee je je huis kunt verwarmen. In plaats van het cv-leidingwater of de lucht direct te verwarmen met stroom, onttrekt de warmtepomp warmte uit een bron. Bijvoorbeeld de buitenlucht, de bodem of zonnecollectoren op je dak.

Vailant warmtepomp

Wilt u gasloos of -arm wonen dan kunt u een warmtepomp laten installeren. Zo kunt u uw huis toekomstbestendig maken. Warmtepompen zijn geschikt voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Op dit moment zijn er twee soorten warmtepompen beschikbaar; hybride- en volledig elektrische. Er zijn tevens warmtepompsystemen die zowel koelen als verwarmen.

Mitsubishi warmtepomp

Energie opwekken uit de lucht met Mitsubishi-warmtepompen Onze omgeving zit vol energie. Warmtepompen worden gebruikt om het te gebruiken voor een verwarmingssysteem. Ze onttrekken rechtstreeks energie aan de omgeving en brengen deze
op een temperatuurniveau dat de verwarming van de ruimte en de productie van warm water comfortabel maakt.

Daikin warmtepomp

Daikin biedt warmtepompen die garant staan voor een ideaal binnenklimaat en optimaal comfort. In zowel kleine woningen als grote kantoorruimtes. Met Daikin ervaar je bovendien het gemak van een intelligente bediening en een hoog rendement.