Showroom
Kom langs in onze showroom en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Airco wall
Laat u informeren over welke airco het beste bij uw wensen past.
PVC-Vloeren
Overweegt u een nieuwe vloer i.c.m. vloerverwarming? Laat u informeren over de mogelijkheden.
Zonnepanelen
Bij ons kunt u elk paneel de opbrengst live komen bekijken. Wij hebben elk paneel wat wij verkopen op ons dak liggen, zodat u precies kunt zien wat u kunt verwachten.
Previous
Next

Tot een paar jaar geleden lag Mitchells hart bij Defensie. Zo werd hij uitgezonden naar Mali en Irak, maar dit betekende tegelijkertijd ook dat hij voor lange tijd van huis was. En dat was met de komst van twee kindjes alles behalve gemakkelijk. Daarom besloot hij rigoureus het roer om te gooien en z’n eigen bedrijf in zonnepanelen te beginnen.

 

Mitchells dochter was nog maar een paar weken oud toen haar vader voor acht maanden naar het buitenland moest vertrekken. De 29-jarige Enschedeër houdt enorm van zijn werk als militair, maar hij houdt nog meer van zijn vriendin en kinderen. Nadat hij weer veilig in Nederland was aangekomen, nam hij afscheid van Defensie en richtte zijn pijlen op de detailhandel.

Koning Duurzaam

De detailhandel is natuurlijk een breed begrip, maar Mitchell hoefde niet lang na te denken in welk product hij zich wilde gaan specialiseren. De vraag naar zonnepanelen is in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen, dus dit was volgens hem een slimme investering. “Ondernemen is risico’s nemen, maar als het gevoel goed is dan moet je er gewoon voor gaan”, zegt Mitchell enthousiast.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, richtte hij vier jaar geleden hij een webshop in zonnepanelen op. Het installeren van de zonnepanelen deed hij zelf en als het even te druk werd, kon hij altijd de hulp van zijn vader inschakelen. De webshop werd al snel een succes en binnen de kortste keren leverde Mitchell zonnepanelen door heel Nederland. Tijd dus om wat extra installateurs aan te nemen!