Zonnepanelen

Jouw zonnepanelen door eigen vakmensen geplaatst

Wij werken uitsluitend met eigen ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen. Wij zijn al vele jaren actief in deze sector, wat een uitzondering is. Wanneer je kiest voor Koning Duurzaam, dan kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Bovendien ben je voor jouw installatie zeker van de vereiste naservice, tot vele jaren na de plaatsing. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Dankzij onze grote aankoopvolumes via onze groothandels geniet je toch van de scherpste prijzen. Wij werken op maat van elke opdracht een volledig technisch voorstel uit, zodat we een maximaal rendement halen uit de beschikbare dakoppervlakte.

Je zonnepanelen door ons geplaatst én aangesloten

Als één van de weinig installateurs van zonnepanelen werken wij uitsluitend met eigen vakmensen. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de correcte werking van je installatie en de lange levensduur.

Ervaring en expertise

Doorheen de jaren bouwden onze medewerkers een enorme schat aan ervaring en expertise op. Onze dakwerkers leggen de zonnepanelen op het dak en zorgen voor een vakkundige bevestiging die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Onze gecertificeerde elektriciens integreren de bekabeling en plaatsen de omvormer.